Acció sobre situacions de necessitat o d'exclusió social

En aquest àmbit, la Mancomunitat compta amb tres programes destacats. 

 

Edifici Creu Roja: L'edifici, propietat de la Mancomunitat, està situat a l'Avinguda de la Creu Roja, núm. 25 de Cerdanyola del Vallès. En aquest edifici desenvolupen la seva activitat l'Assemblea de la Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada i Reixac i el centre de DAPSI Cerdanyola.

Centre Cívic: La Mancomunitat, a més del manteniment del Centre, subvenciona l'entitat LA GRESCA. Aquesta entitat sense ànim de lucre realitza al Centre Cívic activitats especialment dirigides a la població juvenil i infantil i les seves famílies, dirigides a la millora en la qualitat de vida, la dinamització, el foment de la participació i la lluita contra l’exclusió social dels ciutadans residents als barris de Pont Vell i Tiana.

Edifici Associació de Familiars Malalts de Parkinson: La Mancomunitat assumeix les despeses de subministraments, neteja i manteniment d'aquest edifici, propietat de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, on Associació Parkinson Cerdanyola-Ripollet hi desenvolupa la seva activitat.

Darrera actualització: 04.02.2021 | 11:11