La Mancomunitat i la GRESCA signen el conveni 2018.

Dilluns, 6 d'agost de 2018 a les 00:00

La Mancomunitat i La Gresca signen un conveni per la realització d'un Projecte de treball comunitari a la zona del Pont Vell – Tiana i Quatre Cantons

El conveni regula les condicions d'atorgament de la subvenció nominativa prevista en el pressupost de la Mancomunitat pel 2018 a favor de l'entitat, i té l'objectiu de finançar part del "Projecte La Gresca, una experiència de treball comunitari". El mateix inclou tres programes: Casal Jove, el Connect@a't i Punt de trobada, un projecte de famílies.
La Gresca és una entitat que treballa en el barri de Pont Vell - Tiana i Quatre Cantons de Cerdanyola i Ripollet, amb el desig d'acompanyar infants i joves en el temps lliure, amb una vocació transformadora i d'inclusió social.
En consonància amb el previst a l'art. 9 dels Estatuts de la Mancomunitat, que són entre d'altres, col·laborar en l'avaluació i la informació de situacions de necessitat social i atenció immediata a persones en risc d'exclusió social; l'ocupació del lleure i la promoció de la participació dels ciutadans en l'ús eficient de les tecnologies de la informació, aquest projecte atén i dona resposta a aquesta voluntat i fomenta la participació de la ciutadania, l'educació en el lleure, dóna suport a la prevenció de la marginalitat i promoció de la salut, entre d'altres.
La Mancomunitat atorga una subvenció de 46.000,00.-€, que suposen, gairebé, la meitat del cost total del projecte presentat, que enguany ascendeix a 79.050,00.-€

 

Darrera actualització: 06.08.2018 | 11:46